Eu Sunt Bucurie-Lumina-Iubire

O urmăresc pe Inelia Benz de vreo doi ani. Am rezonat cu energia ei, ba chiar şi cu articolele ei. Am recunoscut multe experienţe comune printre poveştile ei. M-am bucurat nespus să găsesc în cutia de email această invitaţie la un experiment cu o valoare extraordinară. Experimentul “Joy/Light/Love” sau Bucurie/Lumină/Iubire presupune ca timp de 21 de zile, începând cu 8 iulie, grupuri de câte 21 de persoane să mediteze la aceeaşi oră FIIND BUCURIE-LUMINĂ-IUBIRE!

Să fii, nu doar să gândeşti despre sau către. Să vrei să fii bucurie-lumină-iubire şi nimic altceva, niciun alt gând, nicio problemă, situaţie nu vor mai avea loc să existe. Pentru ca totul (va fi) este bucurie-lumină-iubire.

Să fii asta nu înseamnă nici să fii un canal al lui Dumnezeu, nici să te gândeşti tensionat, incordat că ar trebui să găseşti “chestiile” astea în tine, dar oare pe unde-or fi?… Inseamnă să ai curajul de a nu cerceta sensul cuvintelor, ci a te adresa energiei din spatele lor.

Odată accesată această energie, nu mai trebuie decât să ne permitem să o observăm cum umple spaţiul, cum este spaţiul intreg.

Şi pentru că noi, oamenii, încă avem nevoie de tehnici şi metode, vă ofer una dintre cele mai de succes tehnici pe care le-am absorbit din univers pentru a putea ajuta şi pe alţii. Într-o aproape stare de “disperare”, întrebându-mă ce să mai spun, ce cuvinte ar fi de folos pentru ca golirea minţii să nu mai fie o problemă atât de grea pentru majoritatea începătorilor într-ale meditaţiei, mi-au venit în minte aceste cuvinte:

  1. Spune minţii să se aşeze cuminte la spatele capului, aşa cum îi spui unui câine “şezi”.
  2. Respiră normal de câteva ori, urmărind cum se aeriseşte centrul capului, cum se eliberează spaţiul central. (Detensionarea musculară a întregului corp se poate simţi de asemenea.)
  3. Inspiră “Bucurie”. Urmăreşte cum energia pe care o inspiri, energia Bucuriei, se răspândeşte în tot corpul. Inspiră astfel de câte ori este nevoie până când începi să simţi cu-adevărat bucuria instalată în tine.
  4. Inspiră “Lumină”. Urmăreşte energia pe care o inspiri, energia Luminii, răspândindu-se în tot corpul. Lumina inspirată trezeşte lumina ce eşti. Respiră astfel de câte ori crezi că îţi este necesar.
  5. Inspiră “IUBIRE”. Energia Iubirii pătrunde în fiinţa ta, în corpul tău, scotoceşte după iubirea din tine. şi, când se întâlnesc, sunt una. Tu EŞTI IUBIREA!
  6. “EU SUNT BUCURIE-LUMINĂ-IUBIRE! … Bucurie-lumină-iubire… Bucurie-lumină-iubire…
  7. Permite-ţi să fii asta, să trăieşti aşa. Nu mai este nevoie de nimic altceva.

Cât timp este natural şi poţi rămâne în această stare, atât stai. O oră de meditaţie numai persoanele foarte antrenate pot face. Şi acestea vor fi pilonii experimentului despre care puteţi citi mult mai multe amănunte aici:

http://experimentinconsciousness.net/

Dincolo de cuvinte, credinţe, filozofii, religii, sex, statut, naţionalitate, culoare a pielii, formă a feţei, dincolo de intelect şi de tradiţii stă conştiinţa ce ne leagă pe toţi într-unul. Câmp, spaţiu, lume, creaţie, indiferent cum denumim acest “întreg”, el ne conţine, ne hrăneşte, ne respiră, ne trăieşte pe toţi. Energia LUI este Viaţa vieţii noastre.

Atingând conştienţa energiei, trăind starea energiei, putem mult mai uşor înţelege concepte precum pace, armonie, iubire, compasiune, cooperare. Energia din spatele oricărui cuvânt conţine toate informaţiile de care avem nevoie pentru a rezolva, vindeca, înţelege, avansa…

Sper ca acest experiment să aducă marea transformare la nivel colectiv de care avem atât de multă nevoie Acum!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.