Trezirea! E vremea Rugăciunilor!

De ceva vreme musteşte în mine nevoia de a aşeza pe hârtia asta virtuală lucruri grave şi foarte simplu de contestat. De-aceea am şi ezitat în a mă aşterne la scris, nu doar pentru că având un program nebun în ultimele săptămâni nu-mi mai ajungea timpul să le fac pe toate.

În seara asta, însă, nu se mai poate. E musai!

De ce e musai? Pentru că deja au apărut ştiri oficiale care pot susţine, e-adevărat, doar dacă doreşti a le privi din această perspectivă, ceea ce simt că este extrem de grav, adica important pentru noi toţi. Chiar scriam într-unul din “dialogurile de azi” că nu va trece mult timp, poate doar până la sfârşitul lunii şi vor apărea veştile care să aducă o nouă înţelegere pentru noi, cei mulţi. Vă avertizez că nu sufăr de scenarită şi nici nu visez arhangheli, îngeri sau pe Saint Germaine. Nu vorbesc cu îngeri si nici nu mă cred încarnarea cuiva. Culoarea violet şi toate nuanţele cuprinse între mov şi cyclamen îmi plac din copilăria mult ceauşistă (în care nu prea le găseam, e-adevărat) şi simt compasiune pentru cei care rămân agăţaţi în medii astrale încă joase, care învârt planul mental până ameţesc şi uită după ce-au pornit a căuta. Din păcate sunt mulţi rămaşi printre spaţii, atraşi şi “rezonatori” cu circul spiritual, care, desigur, este mult mai plăcut plexului solar, este ezotericul “paranormal”, senzaţional şi tare departe de adevăr.

Întotdeauna informaţia existentă în plan mental poate fi citită, transmisă, aflată. Ea este la vedere. Ochi să ai ca să o poţi citi! Un fel de-a spune, căci nu doar cei doi ochi fizici ne sunt de trebuinţă, ci neapărat şi celălalt, faimosul al treilea ochi, triunghiul divin fiind astfel manifestat pe faţa noastră. Şi-n capul unghiului stă piatra nestemată a adevărului! Să mergem, însă, mai departe. Dacă privim ultimii 10 ani, cu atenţie, vom observa că la nivelul conştiinţei colective s-au petrecut mari, uriaşe schimbări. Mişcările populare, de stradă, spontane sau organizate, revoltele urbane s-au înteţit şi au cuprins continente şi zone importante. Până şi-n Rusia s-au încercat, deşi au fost bine şi la timp sufocate. Nu mai vorbim despre Occupy Wall Street, răsturnările de conduceri şi sisteme de guvernare din Egipt, Siria, manifestările împotriva sclavagismului exagerat din Grecia sau Turcia. Şi, să nu uităm decapitarea Poloniei pentru că nu a fost de acord cu planul! Mai mult, a apărut la vedere şi domnul Keshe, senzaţional fizician iranian care a publicat cărţi, a adunat în jurul său mii de oameni din toată lumea prezentând teoriile şi chiar şi unele realizări în practică ale teoriilor domniei sale referitoare la noua tehnologie spaţială, bazată pe reactorul plasmatic. Îl urmăresc de aproape un an şi am observat că nu este nici dezminţit de presa oficială a ţărilor cărora le-a oferit gratuit această tehnologie spaţială, nu este nici recunoscut. Ciudat! Afirmaţiile pe care le face, precum că a înmânat aceste secrete tuturor ţărilor care au dorit, discutând exclusiv la nivel de conducere supremă a ţărilor, sunt desprinse din filmele sf. Un asemenea om, cu un asemenea background, fizician de fizică nucleară,iranian, şcolit în Anglia şi care afirmă că a dovedit încă din anul 2008 că poate obţine aer, că poate obţine aur, că a obţinut pulbere de carbon, că poate să anuleze câmpul electromagnetic al oricărui tip de avion sau navă spaţială, indiferent de gabarit, că prin tehnologia sa, pe care Iranul o are din 2008, a şi adus la sol drona americană anul trecut, fără să provoace nicio daună aparatului, că poate interveni şi întrerupe comunicarea între sateliţii artificiali, deci, domnul Keshe pare să fie regele Pământului. Nu sunt fizician, nici măcar nu trebuie să fii ca să înţelegi din articolele de pe site-ul organizaţiei sale, din forum, din filmuleţe pe youtube că domnul Keshe câştigă simpatia şi mai ales credinţa multor oameni explicându-le cât de ieftină ar fi energia, cât de simplu am putea călători între Pământ şi Marte în 20 de minute, cum s-ar putea vindeca bolile şi tot aşa. Şi, mai mult, doreşte să impună pacea între toate naţiunile, doreşte ca toată lumea să aibă acces la această tehnologie, astfel încât războiul să nu mai aibă sens. Puteţi studia mai multe aici: http://keshefoundation.org/

El pare a fi Salvatorul Lumii sau…

Oricine, nu depinde de persoană, poate deveni alb sau negru. Aceasta este alegerea colectivului!

Tot în ultimii 10 ani s-au inmulţit fenomenele aşa-zise UFO, sunetele ciudate şi trepidaţiile provenite din subsolul terestru în special în America, de Nord şi de Sud. Tot în ultimii 10 ani s-au adus la cunoştinţa publicului o parte din cercetările din domeniile neuroştiinţelor, nanotehnologiei, ale ştiinţelor intersectate şi împletite în sfârşit, inteligent, astro-bio-fizica-ingineria-neuro-psiho-chimia şi alte alea. Am aflat că acum este posibil ca un calculator să interpreteze gândurile unui om, să le transpună în cuvinte pe un ecran chiar dacă omul este mut, surd şi handicapat locomotor. Pur şi simplu trebuie doar să poată gândi. Am aflat că există aparate care fac să dispară tumori la sân sau fibroame uterine printr-o intervenţie la nivelul scoarţei cerebrale. A doua zi după intervenţie poţi merge acasă pe bicicletă. Am aflat că sunt antene care creează un câmp-oglindă la marginea ionosferei, care formează tipare geometrice ce pot influenţa clima mult peste meschinele gaze de eşapament, efectele de seră ori fumul de ţigară. Apropos şi de ţigări, am aflat de ce s-a pornit această campanile agresivă împotriva fumatului. Acum vreo 6 ani am citit un articol în care se explica faptul că nicotina din ţigări nu permite funcţionarea corectă a  cipului uman, transmiterea de date fiind alterată. De-aceea fumătorii nu pot fi “cipaţi”. Probabil vor fi ucişi, direct! Am mai aflat că ţesătura de emisii de unde electromagnetice este supravegheată şi monitorizată din mai multe locuri terestre şi extra-terestre, adică din afara spaţiului terestru de către staţiile orbitale ce au ca menire studiul universului. Am aflat că în Africa există o zonă cu un câmp-anomalie care poate modifica continuumul electro-magnetic la nivel mare de tot. Nu că n-ar mai fi şi alte zone naturale asemănătoare în restul continentelor, ba da, desigur că da! Si la noi sunt. Ah, şi apropos de “Continuum” – serialul: a se vedea cu atenţie şi în relaţie cu rEvolution şi FlashForward!

Cam care erau scenariile gândite pentru noi, cei mulţi, pleava muncitorească creată în ziua a VI-a?  Păi, ar fi fost foarte normal să faci omul să ajungă să-şi ceară singur ceea ce tu oricum aveai de gând să-i dai. Frumos, elegant, precum un joc de şah. Ce rost ar mai fi avut legile dacă nu acela de a ordona şi a stabili ierarhiile? Cum să laşi accesul nestânjenit la Adevărul Hristic? Păi ce, dacă a apărut o “anomalie”, nu suntem capabili s-o stârpim şi-apoi, ca să nu se mai poată  înţelege cumva informaţiile aduse de EL, hai să-l adoptăm, să­-l facem din poveşti aşa cum vrem noi, căci n-are rost să pierdem mâna de lucru şi cobaii de experimentat! Cum ne dresăm câinii, aşa suntem dresaţi! Cum ne omorâm câinii, vom fi omorâţi şi noi!

Iată că armatele Rusiei, Americii, ba chiar şi ale României sunt în pregătiri şi consemnate, unele, până în noiembrie. Probabil că mai sunt şi în alte ţări asemenea măsuri, dar numai despre acestea am găsit eu acum veşti. Măcar de data asta marea revoluţie din octombrie să fie chiar în octombrie, nu în noiembrie! În noiembrie să se încheie? Deci, ce facem, cum facem ca să determinăm oamenii să ne ceară să instaurăm regimul de urgenţă, dictatura militară, obligaţia cipării, supunerea mondială! Cum? Simplu! Îi înfometăm, îi îmbolnăvim, îi scoatem în stradă, îi ameţim cu unde emise de aparate, unele agăţate chiar la vedere, pe marile bulevarde, mai dăm şi cu gaze subtile, mai lăsăm să se răspândească şi oarece chimicale prin aer, şi gata. Dar, să nu uităm de ameţirea informaţională! Puterea de atracţie a colectivului şi empatia rezonantă vor face ca totul să pară natural.

Ba, ca să fie şi mai evidentă nevoia de a face diferenţa între human şi non-human, putem să construim multe poveşti UFO, planul “n+1” invazia Pământului de către fiinţe extraterestre (ce dacă sunt construite in laboratoarele subterane ale lumii, de unde să ştie prostimea? noi le arătăm că au venit din cer, aducem navele din afară, proiectăm lasere, facem un megaspectacol de sunet şi lumină, şi gata! ). Trimitem mesageri spirituali care să-i pregătească, să le umple capul cu asemenea informaţii, să le imprime imagini, astfel încât să aibă setarea pregătită, facem filme artistice prin care comunicăm între noi, ne dăm semnalele, şi împuşcăm doi iepuri deodată, pentru că milioanele de spectatori care vor viziona acele filme vor fi impresionaţi gata, informaţia va fi impregnată deja in subconstientul lor, iar dacă printre ei se vor găsi şi oarece deştepţi, bravo lor, vedem noi cum îi recrutăm. Până una alta, recrutăm mai ceva ca partidul comunist, orice valoare, împiedicăm orice altă valoare care nu este cu noi să aibă acces la funcţii importante şi la public, strângem cotizaţii de la cei dornici de succes, de bani, de faimă, îi învăţăm cum să se autosugestioneze, cum să dobândească succesul, îi legăm bine de tot de bani şi de nevoia de a-i avea, îi împingem să facă împrumuturi ca să poată să se menţină în rând cu cerinţele noastre, selectăm copiii, îi atragem, le oferim ce-şi doresc, conducem economia peste orice partid, avându-le pe toate sub comandă, şi, când ne vine timpul, ieşim pe sticlă, la televiziunea naţională, la oră de maximă audienţă, îl facem pe teolog să-şi plece capul şi să ne ridice în slăvi, arătăm cât de buni şi milostivi suntem noi, şi explicăm omului de rând, din rând, că toate domeniile importante ce-i afectează viaţa în mod direct sunt în mâna noastră: educaţie, sănătate, economie. Desigur, vom afişa onoarea, cinstea, corectitudinea, iubirea de neam, de om, chiar dacă “cine nu e cu noi, e duşmanul nostru”.

Indiferent de sistemul politic, de sistemul de guvernare, n-are importanţă, noi suntem cei mai tari pentru că noi deţinem adevărul. Noi am ascuns acest adevăr, nu-l spunem nici măcar alor noştri. Cei cu adevărat puternici şi importanţi nu au faţă, nu vor fi niciodată pe sticlă sau în ziar. Maeştrii autentici nu vor avea funcţii, ei vor lucra cu devotament şi dedicaţie din umbră.

http://www.realitatea.net/marile-puteri-ale-lumii-se-pregatesc-pentru-un-dezastru-major-s-ar-petrece-pe-data-de-1-octombrie_1277601.html

http://www.mediafax.ro/social/rezervistii-chemati-trei-zile-la-unitatile-militare-pentru-activitati-de-pregatire-11386056

M-au surprins culorile alese pentru mişcarea “Uniţi salvăm!”: roşu şi verde! Tare mult m-au surprins. Mai mult decât superba organizare, mai mult decât reacţia la buton, mai mult decât păstrarea ordinii, neintervenţia forţelor de ordine, eliminarea elementelor nocive, periculoase, instigatoare la violenţă, şi, în primă fază m-a uimit chiar inţelepciunea. Să nu ceri demisia ci să ceri să­-şi facă treaba pentru care sunt plătiţi, să repare ce-au stricat, mi s-a părut extrem de înalt spiritual. Aproape că nu mi-a venit să cred! Sceptică, deh! Dar, uşor-uşor s-a diluat înţelepciunea şi scepticismul meu a zâmbit trist. Şi totuşi, există un miracol ascuns în orice ar fi fost mai dinainte stabilit şi bine implementat. Iar eu mizez pe acest miracol. Acest miracol este prezent pe Pământ, sub pământ, şi-n fiecare corp uman de 2013 ani încoace! Acest miracol este indestructibil. Hristos a rămas pe Pământ, căci de-aceea a venit să sângereze peste planeta asta, să transforme sângele uman. Hristos este în absolut fiecare corp uman, indiferent de credinţa din capul corpului. Hristos este miracolul ce poate salva în continuare, căci el este Adevărul, Conştiinţa Planetară, Spiritul ce trăieşte în miliarde de corpuri miliardele de miliarde de miliarde de experienţe. Mai cred şi în puterea sufletelor acestor tineri, suflete venite de pe alte paliere de frecvenţe, chiar dacă minţile corpurilor lor nu sunt neapărat aliniate cu sufletele ce le trăiesc. Eu cred în miracolul schimbării cu cât mai puţine pierderi omeneşti, în reparaţia greşelii atlanţilor, căci tare multă suferinţă a fost omul blestemat să îndure de acel dumnezeu-arhitect-constructor al său. Dreapta măsură şi dreapta vorbire, compasiunea şi respectul, recunoaşterea naturii comune, a esenţei comune nouă, tuturor, ieşirea din iluzia că dacă faci şi dregi aici, pe pământ vei trăi bine şi-n ceruri sau că va rămâne ceva în urma ta… cât să rămână? Ce să rămână? Amintirile se şterg, se uită, dragilor! Dăinuie acele valori autentice dar şi acele valori alese de unii oameni să dăinuie. În rest, nici măcar istoria nu te reţine, chiar dacă rămâi în cărţi. Singurul lucru care contează este spiritul şi eliberarea lui totală la finalul vieţii din teribila mascaradă. Mântuirea, iluminarea totală, asta contează. Şi chiar dacă sunt mulţi boddhisatva veniţi acum pe Pământ, sau ingeri, sau arhagheli, chiar dacă sunt multe învăţături scoase la lumină, de n-avem Hristul trezit în corpurile noastre, nu le vom putea recunoaşte, nu le vom putea folosi. Cei trei mari avatari ai lumii, Krishna, Buddha şi Iisus trebuie să se manifeste global, unitar, simultan pentru ca omul şi sufletul să se lumineze, să aprindă opaiţul Luminii Sacre! Si la asta nu se poate ajunge decât prin IUBIRE! Asta n-are legătură cu religiile sau tradiţiile in care au fost impachetaţi aceşti avatari. Nu despre unirea religiilor este vorba. Ci tocmai despre ieşirea din duşmănia şi separaţia impusă de minţile puţine. Trupul, conştiinţa şi sufletul să devină UNA!

In timpul puţin pe care il avem, până in primăvara viitoare şi până in 2017, cei care vom mai fi… ciudat! Am vrut să şterg şi să scriu “veţi mai fi”, apoi am renunţat… In fine, timpul acesta este foarte preţios. Adevărul, Iubirea, Bucuria, Pacea, renunţarea la eul deştept, descoperirea sămânţei christice, budice, n-are importanţă cum o denumim, pentru că acea sămânţă a Luminii Sacre este aceeaşi, indiferent de zonă, limbă, sex, naţionalitate, credinţă, religie, etc. acestea sunt palierele in care să trăim, să folosim acest timp pentru a ne situa cel puţin pe cel mai jos dintre acestea. Altfel rămânem doar carne de tun sau de săpun! (Atlasul norilor)

E timpul Rugăciunilor!

 

 

3 thoughts on “Trezirea! E vremea Rugăciunilor!

  1. Ce multa dreptate ai, trebuie sa ne luminam, sa ne trezim din amorteala din profunda anestezie….masoniii au pregatit destinul nostru…

    Cu mare dragoste si dor , cu sincere complimente, a ta cunostinta veche< Gabriela Pascu Najjar

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.