Ezoteric versus Acces General

Când trăim in Adevăr, avem drumul deschis către pace şi bucurie. Atunci, în starea de pace şi bucurie pentru fiecare clipă de conştienţă şi existenţă, suntem deja eliberaţi din chingile suferinţei, ale autosabotajului, ale iluziei vremelniciei. Acceptarea tuturor lucrurilor aşa cum sunt de la acest nivel nu este totuna cu acceptarea însoţită de frustrarea mai mult sau mai puţin ascunsă faţă de lucrurile ce par imposibil de atins sau de schimbat.

Limitele nu sunt neapărat cele impuse de lacăte ori de reguli şi regulamente, ci de ceea ce credem noi despre acestea. Când vălurile sunt îndepărtate, când lacătele nu mai au nicio importanţă, dizolvându-se sub lumina Adevărului, ne putem bucura de Accesul General, nerestrictiv şi nediscriminatoriu la informaţie. Iar acesta este un drept natural al omului, o realitate a universului!

Tot ceea ce are o formă este hrănit de sistemul de informaţii implicit, de matricea creatoare de formă şi conţinut. La fel cum toate informaţiile necesare dezvoltării unui corp uman sunt conţinute în oul format din cele două celule iniţiale, spermatozoidul şi ovulul, si mai precis in energia din spatele celulelor. De la dimensiuni sub mărimea unui bob de sare şi până la înălţimi de peste un metru, precum sămânţa unui măr ce naşte ditamai copacul, omul conţine toate informaţiile necesare dezvoltării si evoluţiei sale şi totul este înconjurat într-un câmp, într-un context pregătit să susţină conţinutul.

Câmpul morfic pe care îl hrăneşte şi  îl dezvoltă un grup ezoteric nu poate fi izolat, pentru că, în Realitate nimic nu este izolat, nimic nu este separat, nimic nu se poate ascunde. Iar acest univers material se desfăşoară pe sine prin vibraţie, pe calea frecvenţelor ce rezonează unele cu altele, construind constant un echilibru, într-un ritm necesar şi într-o armonie naturală. De-aceea, ceea ce este cunoscut de o minte omenească, ajunge, la un moment dat să fie cunoscut de orice altă minte omenească. Ceea ce a fost pescuit şi adus în planul materiei, devine materie disponibilă oricui.

Cei care se ocupă cu studiul informaţiei şi au ajuns şi la capacitatea localizării unei informaţii “pescuite” de cineva, se folosesc de toţi receptorii şi pescarii amatori pentru a descifra şi dezvolta tehnologii subtile extrase din – pentru că sunt incluse în – cel mai tare aparat de pe Pământ: corpul uman!

Şi-uite aşa, din Accesul General se naşte Ezotericul!

©danielamariamarin

Inceputul si restul articolului aici:

http://spiritualdmm.wordpress.com/2013/06/08/ezoteric-versus-acces-general/

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.