Caroline Sherwood la Târgu Mureş – 19, 20 mai

Workshopul de la Targu Mures, de la finalul acestei saptamani, poarta titlul Meditation and Self-Knowledge for Children.

Cartea Daath Publishing

Aflată în stadiul pregătirii pentru tipar, Să ne împrietenim cu noi înşine de CarolineSherwood este o carte ce apare în limba română graţie recomandării Editurii love2translate din Târgu Mureş care a publicat ediţia în limba maghiară a acestei cărţi încă de anul trecut.

Şi pentru că la sfârşitul acestei săptămâni love2translate organizează şi un workshop în care o puteţi întâlni personal pe autoarea acestei minunate cărţi, Caroline Sherwood, mă grăbesc s-o anunţ acum, chiar dacă coperta cărţii în limba română nu este gata.

Cărţi despre rolul şi foloasele meditaţiei în dezvoltarea copilului au apărut încă din anii ’70, şi chiar dinainte, aşa cum Caroline Sherwood ne face serviciul şi prezintă câteva asemenea recomandări în lista de resurse pentru adulţi din finalul cărţii sale, Să ne împrietenim cu noi înşine.  Practica exerciţiilor de meditaţie  în şcoli şi grădiniţe a ajuns să fie o parte naturală în curricula de…

View original post 743 more words

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.