Seria NOI în secolul XXI

NOI in secolul XXI! Poate voi continua aceasta serie. Daca aveti idei-texte-carti in lucru, astept propunerile – folositi formularul de Contact din blogul Editurii sau din blogul personal.

Cartea Daath Publishing

Nu e doar luna cadourilor, luna asta a lui Decembrie. E şi una a curăţeniei, a ordinii, dar şi o lună plină de evenimente.

Un eveniment a fost şi acum 4 ani, lansarea volumului 2 al seriei NOI în secolul XXI. Şi acum 6 ani, lansarea primului volum, care, ce-i drept,  a fost lansat în noiembrie 2012. Evenimente spun, deoarece nu au fost nişte lansări clasice de carte. Au fost spectacole create, născute din conţinutul cărţilor, spectacole care au însufleţit textul scris, înfăţişându-i viaţa din spatele cuvintelor.

La început, în 2012, am gândit această serie de cărţi ca pe o platformă, un forum în care să se etaleze trăirile scrise ale oamenilor trăitori la început de secol. Mi-am zis că ar trebui să cuprindă lucrări create de oameni, nu neapărat de scriitori. Ba chiar, dacă mi-amintesc de primul volum, impusesem chiar şi o limită de vârstă: 18 ani. Până la…

View original post 405 more words

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.