Un atelier, o încântare

Să vezi duminică dimineaţa la ora 10, 10 femei frumoase, cochete şi bucuroase, e o binecuvântare! Să le vezi şi mai încrezătoare în puterea de a fi, e o altă binecuvântare! oznorAşa aş rezuma Atelierul Puterea de a fi femeie!

 

 

 

 

cof rptnb                  cof Snapchat-1048968142

Nu am imagini cu intregul grup, cu toate doamnele care au participat. Cel puţin trei generaţii, mame, ne-mame, soţii, ne-soţii, dar cu siguranţă femei mai mult sau mai puţin conştiente de puterea din ele. Asta la începutul zilei! Cred că la sfârşitul ei s-au schimbat percepţiile, preconcepţiile şi mai ales fricile.

Graţia ne-a însoţit pe parcursul întregii zile.  Ceea ce se petrece în astfel de întâlniri/ateliere e greu de exprimat în cuvinte “scriibile”. Starea-energia-iubirea-frecvenţele-armonia şi ce-o mai fi de adăugat sunt doar nişte palide reprezentări, simboluri aproape seci în comparaţie cu… Iar nu am cuvinte! Limitele acestea, “etichetele de produs” nu pot fi acceptate, asta mi-e clar.

Ne-am lămurit repede că puterea nu înseamnă forţă, că poţi căra sacoşe grele cu graţie, că încrederea în sine nu se dobândeşte prin cuvinte, că arhetipurile jungiene nu pot cuprinde măreţia femininului, că lupta nu aduce pace. Şi-am avansat în treburile mai serioase ale câmpurilor şi meridianelor, tainicele esenţe ale corpului.

Primim, întotdeauna, mult mai mult decât poate înţelege mintea. Arhivele acestea descărcate se vor desfăşura la un moment dat, adică exact atunci când este posibilă înţelegerea, folosirea unor informaţii în afară oricărui risc. Pentru că aşa funcţionează universul. Nu ţi se dezvăluie mai mult decât poţi duce. Şi chiar dacă ţi se dezvăluie, nu le vei recunoaşte şi nu le vei putea folosi.  Acele informaţii vor rămâne într-un sertar cu “chestii amestecate” până când conştienţa va fi gata pentru procesarea lor.

Astăzi m-am bucurat să văd folosul unui asemenea atelier pe care, am mai spus-o şi scris-o, eu, aşa cum mă ştiu, nu l-aş fi propus. Mulţumesc “strigătului” care m-a determinat să-l susţin. M-a adus cu picioarele pe Pământ. 🙂  Şi, mai ales, mi-a adus Bucurie!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.