Ioan Gyuri Pascu, azi

No comments

Este 6:41. M-am ocupat de toate paginile, de conţinutul acestui site mai mult decât de cea mai importantă pagină: “Ioan Gyuri Pascu – Povestea vieţii sale”. E-adevărat, de la bun început am gândit că va fi ca o aulă în care se vor aduna şi se vor tot aduna fragmente din viaţa lui, reflectări în oglinzile atât de multor oameni care l-au cunoscut, l-au iubit şi îl iubesc.

Am avut oarece firave întrebări observând că oameni apropiaţi, prieteni şi colegi de scenă nu au răspuns mesajului pe care l-am trimis. Firave doar, pentru că…

Altceva e important acum. Şi cum din ultimele 48 de ore am dormit doar 3 ore, astfel încât să poată să apară astăzi, 31 August, acest site, zic că mai bine să vă dau adresa lui, să mă opresc din corecturi şi să mă duc să dorm. Nu înainte de a le mulţumi tare, tare lui Ovidiu, Cristinei, lui Andrei, Nataliei, Anei, lui Jade şi lui Vali pentru ajutorul lor, pentru sufletul dăruit  acestui proiect.

Sunt mulţi alţi oameni, cunoscuţi şi mai puţin cunoscuţi pe care nu am reuşit a-i contacta, dar dacă va fi să ajungă la ei vestea acestui loc de adunare, vor avea cum să-şi transmită mesajele.

Iar celor care au trimis mesaje, să le mulţumescă Cerul mai mult decât o pot face eu!  

Eu voi continua să adun în această aulă multe alte bucăţele de oglinzi din viaţa lui Ioan Gyuri Pascu.

S-aveţi o dimineaţă senină!

http://www.ioangyuripascu.ro

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.