Bine-ai venit 2014!

7 comments

Bine-ai venit 2014!

Cu braţele deschise te primesc, deşi ne întâlnim pentru prima oară!

Am încredere în tine, dar mai ales am încredere în puterea mea de a te iubi, de-a te cunoaşte şi a te sărbători în fiecare zi!

Oricum ai fi, eu te rog:

Să fii bun cu noi, dragă 2014!

Lumina ta să ne lumineze inimile şi minţile, să ne vindece trupurile, să lumineze orice umbră până când numai lumina iubirii şi frumuseţea ei ar rămâne să ne locuiască!

Să ne aduci înţelepciunea şi claritatea de care avem nevoie, dar şi puterea păcii şi a credinţei!

Să ne dăruieşti ceea ce este necesar pentru NOI toţi, dimpreună cu puterea de a primi, de a înţelege, de a transforma, de a schimba, de a dărui.

Să ne ajuţi să facem pace între Cer şi Pământ, pace între toate neamurile de pe Pământ,  să ne ajuţi să învăţăm armonia şi echilibrul, să facem pace între noi şi NOI!

Dăruieşte bunătate şi înţelepciune tuturor conducătorilor, din toată lumea, şi luminează planurile lor cu-adevărata putere a iubirii!

Şi, pentru c-ai venit la noi, dragă 2014, află despre oameni că nu sunt răi, ci temători şi neştiutori. Aşa că, învaţă-i cu iubire tot ceea ce-i poţi învaţa, ajută-i să înţeleagă şi cum să evite orgoliul de a şti, de a exista, ba chiar şi de a fi!

Învaţă-i cum să se dezbare de orgolii pentru a se putea aduna la un loc, învaţă-i cum să  facă echipă, cum să-şi pună la un loc calităţile pentru a înflori viaţa pe Pământ.

Şi după ce ne vei dărui şi ne vei învăţa, cu bunătate şi iubire, lasă-ne să ne amintim de tine ca de anul dăruit de Dumnezeu!

Ştiu că ai venit să ne aminteşti de libertate, despre libertatea spiritului ce suntem, dar, te rog, nu în galop! Chiar dacă te-însoţeşti cu simbolul calului, lasă-ne răgazul de a cunoaşte Calul cu adevărat! Şi pe cel domesticit, dar şi pe cel sălbatic-liber! Îndepărtează-ne ochelarii pe care ni i-am pus singuri, şi lasă-ne să ne descoperim puterea de a acţiona, voinţa de a fi liberi!

http://www.youtube.com/watch?v=zAMllDA9glg

An Bun, Senin şi Bucuros vă doresc!

La Mulţi Ani 2014!

happy2014 New-Year-2014-Greetings-Wallpaper2014 urare

7 comments on “Bine-ai venit 2014!”

  1. Daniela, multumesc pt ce ai scris!!! Ma regasesc in cele spuse de tine, dar imi dau seama ca tu le spui mult mai frumos!!!   Eu , desi simt in mare masura ca tine, nu pot sa ma exprim cu atata sensibilitate si frumusete. Multumesc inca o data, iti doresc din suflet , zile pline de soare, lumina, fericire in Noul An !!!! cu drag  2na Ionascu

    În Miercuri, 1 Ianuarie 2014 12:55:08, daniela maria marin a scris: WordPress.com daniela maria marin posted: “Bine-ai venit 2014! Cu braţele deschise te primesc, deşi ne întâlnim pentru prima oară! Am încredere în tine, dar mai ales am încredere în puterea mea de a te iubi, de-a te cunoaşte şi a te sărbători în fiecare zi! Oricum ai fi, eu te rog: Să “

    Like

  2. La multi ani 2014 !
    O curiozitate: aveti cumva si un blog blogspot ? Am intalnit acolo o d-na Daniela cu un blog la fel de frumos, intitulat “Picaturi de iubire si lumina”.

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.