Completări – Atelierul Literar din 4 Aprilie

No comments

Acum chiar trebuie să revin cu noi veşti despre acest atelier! Nu-mi doream neapărat, căci mi se pare suficient cât l-am anunţat. Daaar, am cumpărat un spaţiu în platforma Zoom. Ne putem răsuci firele minţii împreună, le putem înnoda având chiar şi o tablă pentru asta :)) Pentru a vă transmite invitaţia şi parola pentru conectare în acest spaţiu, îmi este necesară adresa de e-mail. Sau, dacă vreţi, un număr de telefon cu whatsapp activ – sper să funcţioneze şi aşa, nu am verificat.

Şi-acum, încă puţin despre Atelierul Literar.

L-am gândit a fi în primul rând un atelier de creaţie, nu unul de critică şi analiză literară. Dacă la prima întâlnire am alunecat pe o potecă secundară, mâine sper să ne bucurăm de un context care să ne stimuleze creativitatea. Desigur, vom şi comenta, ne vom exprima părerile despre lucrările colegilor dacă ne dorim şi dacă şi-o doresc. Cum am mai spus, definesc “atelierul” a fi acel context în care se lucrează ceva înspre desăvârşire. Orice lucrare nepublicată poate fi expusă privitorilor pentru că, nu-i aşa, orice artist se bucură să audă cum este receptată lucrarea sa înainte de a o lăsa să plece în lumea largă. Chiar şi atunci când nu se bucură de ce aude, dar e foarte posibil să-i fie de mare folos. De-aceea spuneam că vom lucra #împreună. Dar şi dintr-un alt motiv. Exersarea creativităţii personale într-un context comun are o valoare aparte. M-am lungit suficient. Să ne vedem cu bine!

P.S. 4 Aprilie, ora 14.30 – editura.cartea.daath@gmail.com Va trebui să vă descărcaţi aplicaţia Zoom înainte de ora 14.00. Cred că va trebui să vă creaţi şi un cont, dar nu sunt chiar sigură de asta.

https://zoom.us/download

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.