31 decembrie si Soarele

No comments

31 decembrie 2015, ora 16:00

Aveam de făcut un drum, aşa că am pornit maşina, am ieşit de pe strada mea şi… Soarele mi-a spus cu putere: “Opreşte-te şi  fotografiază-mă!” Zis şi făcut, am oprit, am deschis geamul şi am făcut aceste două poze, una după alta.

Era aproape orbitor. Mi-au trebuit câteva clipe să-mi revin, să mai văd şi altceva în afară de puterea luminii lui în ultima zi a lui 2015!

Chiar aşa, ultimul soare din 2015.

Oare avea să-mi spună şi altceva? Mulţi asociază Soarele, ca entitate, cu Iisus Hristos. O fi având sau nu legătură, eu nu ştiu, dar ştiu că m-a ţintuit puţin. Am încercat să-l urmăresc cât am putut de mult, dar trebuia să şi conduc maşina. Am simţit puterea lui în continuare, chiar dacă observam cum scădea cu fiecare minut. Am încercat să fac pace în mintea mea şi să-nţeleg dacă mai exista şi alt mesaj în afară de “ultimul soare din 2015!” M-am gândit la câţiva prieteni pe care-i ştiam trişti sau înneguraţi de probleme cărora nu au puterea să le recunoască soluţia. Şi ce-i drept, m-am îngrijorat puţin. M-am gândit chiar şi la el, la Soare, că citisem azi că au fost explozii solare.

Strălucirea aceea orbitoare, insistenţa cu care mi se arătase imediat ce pornisem la drum nu s-a mai manifestat. Am mai făcut şi alte fotografii pe drum, întrebându-mă de ce nu mi-a trecut niciodată prin minte acest gând… să surprind soarele în ultima zi a unui an… Frumos an!

Mulţumesc, Soare!  Încă nu ştiu cum vei fi tu în 2016, dar te iubesc oricum!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.