Calea Omului în Secolul XXI – o introducere

No comments

“Secolul XXI va fi un secol al oamenilor maeştri” au spus mulţi înţelepţi sau… omul nu va mai fi… aşa cum a fost. Potenţialul la care are acces omul este imens. În fiecare om există şi maestrul. Să-l descoperim, zic.

Mâine începe acest seminar transmis prin platforma zoom, de-aceea se cheamă “webinar”. Acolo voi fi, gata să împărtăşesc ceea ce pot împărtăşi!

Cartea Daath Blog

Multe şi complexe sunt subiectele acestui seminar, iar timpul alocat este foarte scurt, dar sper că suficient pentru un început.

Ce vă ofer:

o introducere în tainele procesării informaţiei conţinute în câmpul de energie ce suntem, câteva unelte cu care voi veţi lucra după seminar pentru a continua procesul de autocunoaştere, transformare, dezvoltare – dacă vă doriţi astfel. Vă mai ofer un dar special, invizibil, intangibil şi nepreţuit.

Fiind organizat sub egida Editurii Cartea Daath, al cărei angajat sunt, voi face referiri la câteva dintre volumele publicate, nu ca reclamă, ci motivând astfel implicarea organizatorului, dar şi datorită faptului că tot ce am publicat în secţiunile “Ştiinţă şi Spiritualitate”, “Terapii pentru minte, inimă şi trup” şi o parte din “Noua Paradigmă” sunt lucrări cu care am rezonat, în care am recunoscut adevărul prezent într-un procent de peste 60, 70%.

Părţile teoretice ale acestui seminar sunt însoţite de exerciţii practice necesare…

View original post 507 more words

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.