Dacă vrei

No comments

Auzim tot mai des despre manipularea minţii, despre cum sunt implantate gânduri, despre psihoza de masă, despre cum sunt stârnite emoţii şi reacţii hormonale în corpurile noastre, despre faptul că setul personal de convingeri ne proiectează realitatea zilnică, despre “resetare”, despre preconizatul mariaj dintre om şi maşinărie până la finalul acestui secol, despre frecvenţe bizare capabile să transporte informaţii nevăzute, dar care devin o realitate bolnăvicioasă şi… despre atât de multe altele. Super-cantitatea de informaţii ce străbate eterul şi tot ce se află în el tinde să destructureze ideea de “finit”.  

Dacă auzim, trăim şi nu ne place ceea ce auzim/trăim, se naşte, de cele mai multe ori, şi dorinţa de schimbare. Renunţăm la confortul celor cunoscute, al obişnuinţelor, tiparelor şi convingerilor şi pornim să căutăm. E suficient să păstrăm această dorinţă pe primul loc în lista obiectivelor noastre. Cumva, universul ne va deschide porţi, ne va indica drumuri.  Rămâne să ne asumăm responsabilitatea alegerii, acelei decizii al cărui potenţial este considerat a fi dual, şi el, ca întreg restul opiniilor, perspectivelor, experienţelor noastre.

În realitate, totul este doar o şansă de a învăţa, de a acumula experienţe, de a creşte în înţelepciune. Potenţialul nu este nici bun, nici rău. Nici alegerile pe care le facem. În clipa asta, nu ai putea fi altfel decât exact aşa cum eşti acum. Eul învăţat că poate mai mult, că trebuie să se agite mai mult pentru a exista, ne macină tinereţea, ne provoacă răni şi suferinţă, ne consumă energia. Dacă am părăsi conştiinţa izolaţionistă a eului care nu este decât un bob în marea de nisip de pe fundul oceanului… Dacă, dacă, dacă…

Dacă vrei, ai ocazia de a participa la seminariile din luna aceasta, Modulul I şi Modulul II ale atelierului Calea Omului în secolul XXI.

Dacă aştepţi să te conectezi la o maşinărie ca să fii “mai bun”, atunci acesta NU este seminarul potrivit.

Dacă ştii sau eşti dispus să afli că tot ceea ce ai de depăşit este frica, dacă vrei să-ţi descoperi cea mai mare dintre puterile omeneşti, iubirea, atunci, DA, aceste seminarii sunt pentru tine. Şi te primesc cu drag, dacă ai împlinit 18 ani!!! 😊

Daniela Marin

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.