Despre Colin Andrews – Partea a II-a

Colin Andrews – scurta biografie

Rate this:

One comment

Colin Andrews s-a născut în 7 martie 1946 în Anglia, “în euforia sfârşitului de război” (Capitolul 4 al cărţii La marginea realităţii). Evenimente deosebite s-au petrecut în viaţa sa încă din copilărie, pe unele dintre acestea reuşind să le înţeleagă de-abia mulţi ani mai târziu.

Inginer electrician ca profesie, Colin lucra pentru autorităţile locale în Test Valley, din Hampshire County, conducând departamentul de inginerie electricã când a descoperit pentru prima dată nişte cercuri aflate în câmpul cultivat de lângă şoseaua pe care conducea. Era 30 iunie 1983 şi…

“A 272 este o şosea aglomeratã, iar traficul intens de la ora de vârf se desfãşura cu vitezã. La o curbã am aruncat o privire în stânga mea, privind spre amfiteatrul natural de la Cheesefoot Head. În câmpul cultivat cu grâu şi adãpostit de dealuri am fost uluit sã vãd cum erau aliniate, în lanuri, cinci cercuri perfecte. Împreunã, cele cinci cercuri alcãtuiau o cruce. Încremenit de uimire la observarea perfectei simetrii şi neputând vedea niciun fel de urme care sã ducã înspre sau sã vinã dinspre acea porţiune de câmp, am simţit nevoia imperioasã sã mã opresc chiar în acel loc. Eram doar unul dintre miile de oameni care conduceau maşina, în acea zi, pe şoseaua aceea. Mai mult ca sigur, eram unul dintre sutele de oameni care priviserã în lateral şi observaserã acea formaţiune; cu toate acestea, am fost singurul care a oprit, a coborât în câmp şi a examinat cercurile din lanuri. Am fost singurul care am revenit în aceeaşi searã şi am vorbit cu fermierul care deţinea acea porţiune de teren, Peveral Bruce. Pentru cã am fãcut aceste lucruri, din acel moment toatã viaţa mea s-a schimbat. M-aţi putea întreba de ce am fãcut asta. Ce forţã din interiorul meu m-a fãcut sã reacţionez diferit faţã de nenumãraţii şoferi care trecuserã pe acolo? Eram „programat” sã fiu implicat în evenimentele care aveau sã urmeze? Aşa cum am mai spus, nu cunosc rãspunsurile la aceste întrebãri, însã doresc sã vã împãrtãşesc povestea mea. “

Recunoscut publicului nu doar ca cercetător al formaţiunilor din lanurile de cereale, dar şi al fenomenelor apariţiei vocilor prin intermediul aparatelor electronice, al obiectelor zburatoare neidentificate sau al fenomenelor de vedere la distanţă (remote viewing) ori schimbările climaterice, Colin a fost nevoit să renunţe la serviciul său de director în departamentul de stat din regiunea unde locuia pentru a-şi putea dedica timpul cercetărilor şi prezentărilor pentru care era solicitat peste tot în lume. Interesul său pentru studierea conştiinţei, a interacţiunii – observate în mod direct şi personal – dintre minte-gândire şi manifestările fizice, au creat podul necesar plecării sale din Anglia în America, unde, s-a stabilit împreună cu soţia sa, Synthia Andrews, doctor naturist şi intuitiv energetic. Această “compoziţie” a deschis alte orizonturi cercetătorului ştiinţific dedicat înţelegerii fenomenelor neobişnuite sau, aşa cum le denumeşte, fenomenelor de înaltă stranietate.

Prima carte publicată şi scrisă împreună cu Pat Delgado a devenit de curând şi film: Circular Evidence este în producţie la Renegade Pictures. Au urmat alte 5 cărţi.

Crop Circles: The Latest Evidence , 1990 scrisă tot împreună cu Pat Delgado;

Crop Circles – Signs of Contact,  2003, împreună cu Steve Spignesi, carte în care a fost inclus un catalog conţinând fotografii realizate de Colin Andrews între 1983 şi 2003. Acest catalog a fost publicat şi separat, intitulându-se “Andrews Catalogue” – Catalogul lui Andrews.

În 2009 a fost publicată cartea Government Circles , carte în care se arată o legătură între fenomenul crop circles şi schimbările geo-politice.

Împreună cu soţia sa, Dr. Synthia Andrews,  a publicat în 2008 ‘The Complete Idiots Guide to 2012  şi o a doua carte din faimoasa serie, în 2010, The Complete Idiots Guide to The Akashic Record.

A fost consultant pentru filmul lui Mel Gibson, Signs şi de asemenea pentru filmul lui Marcus Thompson A Place to Stay, film care a fost prezentat la Cannes in 2002.

Numeroasele sale apariţii la tv sau radio, ori  live, în marile săli ale lumii, cum este şi Madison Square Garden din New York (The Truth About Crop Circles – 1995) i-au adus cercetătorului Colin Andrews o binemeritată recunoaştere. Dar pasiunea sa pentru fotografie l-a condus şi în săli de expoziţie unde a fost invitat să expună fotografii din colecţia sa impresionantă. Peste 40.000 de fotografii doar ale formaţiunilor din lanurile de cereale! De asemenea, fotografii din natură, imagini surprinse în situaţii de urgenta, uragane, tornade, ori chiar nelinişti sociale, multe dintre fotografiile sale fiind difuzate la tv sau tipărite în ziare şi reviste. In categoria fotografiilor diverse exista o fotografie foarte apreciata si mult draga autorului, sosirea Printesei Diana si a Printului Charles la Romsey, Hampshire, Anglia.

Slide187-276x192

Mai multe despre biografia autorului puteti gasi pe site-ul sau, aici:

http://www.colinandrews.net/Biography.html

Cea mai recenta carte scrisa impreuna cu sotia sa, Synthia Andrews, se va lansa oficial pe 1 noiembrie, odata cu videoconferinta Paranormal-Paradigma-Prezent in cadrul Festivalului A noua dimensiune ce se desfasoara simultan cu Targul de carte Kilipirim.

https://www.facebook.com/aNouaDimensiune

Coperta 3

1 comments on “Despre Colin Andrews – Partea a II-a”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.